Jan 19, 2015

Kako napraviti mindjuse sa cirkonima i kicankama? (I)


Kićanke su definitivno hit 2014., a verujem da im popularnost nece biti nista manja ni ove godine.Mogu da budu dodatak na ogrlicama i narukvicama, ali se ubedljivo najvise koriste za mindjuse.Jos ako mindjuse imaju cirkone ili stras zajedno sa kicankama su pun pogodak.


Ima ih u raznim bojama i velicinama, i kad ih kupujem prosto ne znam koje bih pre uzela, a verujem da je tako i kod drugih hobista.


Kicanke ne moraju da budu od  svilenog konca ili (eko) koze, recimo da bi zanimljive bile od perlica i evo primer. Ovo su Oscar de la Renta mindjuse i kostaju mnooogo, ali uz malo truda svako moze da napravi ovakve ili slicne.
I ove kicanke sa lancicima su lepe, jednostavne i elegantne, malo(!!!) jeftinije nego prethodne...Ako želite sami da napravite kicanke i mindjuse od istih, predlazem da pogledate sledece tutoriale.Nista nije komplikovano, pratite slike, sami odlucujete o boji i duzini.


PRVI TUTORIAL  pokazuje kako se prave od kicanke od konca.
DRUGOM TUTORIALU  videcete kicanke u kombinaciji sa cirkonima.


Rhinestone Tassel EarringsI TRECI TUTORIAL , mindjuse sa kicankom od lancica.


the final look of the long chain tassel earringsOvo je moja kombinacija, cirkoni lila i prozirni sa AB prelivom i bele duge kicanke. I sigurno mnooogo povoljnije od crvenih kicanki s pocetka posta. Proverite OVDE.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...